tag:blogger.com,1999:blog-7174449176373702306.post310647656110263039..comments2024-01-30T13:47:15.944+01:00Comments on JA U KUHINJI...: Špikovane kremenadleJA U KUHINJI...http://www.blogger.com/profile/00701714370247000029noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7174449176373702306.post-14270394260599205792008-11-17T11:31:00.000+01:002008-11-17T11:31:00.000+01:00Dakle ovo stvarno divno mirise!Mi takodje nismo ba...Dakle ovo stvarno divno mirise!<BR/>Mi takodje nismo bas skroz ludi za mesom, ali tako ponekad nam 'dodje'...I kad god bih pravila krmenadle ispale bi mi suhe, ali cini se da nece vise biti tako :)<BR/>Hvala za receptic, Maslinka!vesnahttps://www.blogger.com/profile/14592930176677922049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7174449176373702306.post-21883518767420513292008-11-14T15:00:00.000+01:002008-11-14T15:00:00.000+01:00Nisam baš preveliki ljubitelj mesa, ono mi je defi...Nisam baš preveliki ljubitelj mesa, ono mi je definitivno na zadnjem mjestu, ali na ovaj način pripremljeno obožavam. Sočno i mirisno!Valihttps://www.blogger.com/profile/07942506357965394937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7174449176373702306.post-8223301421420699942008-11-13T21:51:00.000+01:002008-11-13T21:51:00.000+01:00Ni mi ne jedemo često meso, ali kad je na stolu on...Ni mi ne jedemo često meso, ali kad je na stolu onda upravo ovako, obogaćenog okusa :)<BR/><BR/><I>...onda sam uzela foliju i sve lepo ušuškala...</I><BR/>ne samo da si meso odlično pripravila nego si sve to i vrlo duhovito opisala :)))studenahttps://www.blogger.com/profile/02856950215320243919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7174449176373702306.post-68076387063526767002008-11-13T15:39:00.000+01:002008-11-13T15:39:00.000+01:00Wow! Ovo je stvarno super! Sigurno pravim. Mogu mi...Wow! Ovo je stvarno super! Sigurno pravim. Mogu misliti kako mirise kad se pece, a tek ukus! <BR/><BR/>Sad si me podsjetila na jedan moj nacin, mozda cu danas praviti pa postaviti... Pozdrav!Melitahttps://www.blogger.com/profile/08047059702734347497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7174449176373702306.post-35952420627241783792008-11-13T13:44:00.000+01:002008-11-13T13:44:00.000+01:00monchi moraću jednom isprobati i tvoju varijanu, b...monchi moraću jednom isprobati i tvoju varijanu, bez krastavčića doduše :), jer zvuči super...JA U KUHINJI...https://www.blogger.com/profile/00701714370247000029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7174449176373702306.post-76977431798028816842008-11-13T13:17:00.000+01:002008-11-13T13:17:00.000+01:00Ovo ti savršeno, dušu dalo za mog mesždera:))) (a ...Ovo ti savršeno, dušu dalo za mog mesždera:))) (a i za mene:D)nlohttps://www.blogger.com/profile/00068887756818870369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7174449176373702306.post-5958749646900374722008-11-13T10:07:00.000+01:002008-11-13T10:07:00.000+01:00Ja meso obozavam,ovo je delikates!!!Ja meso obozavam,ovo je delikates!!!Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7174449176373702306.post-35802875185381792422008-11-13T09:57:00.000+01:002008-11-13T09:57:00.000+01:00draga moja, ovo meso izgleda naprosto božanstveno!...draga moja, ovo meso izgleda naprosto božanstveno! po izgledu vidim da je mekano, sočno i da se topi u ustima i sigurno je jako aromatično zbog ružmarina...ovo isprobavam čim prije :) ja inače ponekad, najčešće nedjeljom, isto špikam meso sa pancetom, kiselim krastavcima, mrkvicom i suhim šljivama pa prvo zapečem na tavi, kao i ti, a onda u pećnici, a od sokova koji nastanu prilikom pečenja napravim umak uz dodatak još koje šljivice i crnog vina...probaj tako jednom ;)Monikahttps://www.blogger.com/profile/01302821028867907345noreply@blogger.com